Optima EST 3

Optima EST (3) 12 kW är utrustad med den mest värmeeffektiva elektriska ångpanna och producerar ånga jet utan utsläpp. Den kan användas för yttre och inre rengöring av fordon, allmän rengöring, desinfektion och steriliserinde ändamål. Direkt vattenlinjen anslutningen aktiverad av en automatisk vattenpåfyllning systemet är praktiskt när en kontinuerlig vattenkälla (dvs. vattenkran) finns på din plats. Detta är en emissions maskin 100% och rekommenderas för inomhusbruk. Optima EST3 är avsedd att användas i 3-fas strömförsörjning.
Värmeeffektiv panna
”Air-wall” isolering struktur ger pannan stor effektivitet. Med 19 år av know-how har vi skapat en energibesparande unikt värmesystem.
Automatisk styrning av CPU
Artificiell intelligens aktiverat CPU övervaka och kontrollera den mekaniska och elektriska driften av maskinen. Användargränssnitt LED lampsignaler och larmsystem för att varna användare när det är nödvändigt.
Etappvis säkerhet
Automatiska larm och styrfunktioner inkluderar automatisk stopp i händelse av vattenbrist, out-of-range tryck eller temperatur, om pumpen måste arbeta övertid. Mekaniska säkerhetsfunktioner inkluderar övertrycksventil, backventil och backventiler.
Miljövänligt tvättsystem
Maskinen är vetenskapligt utformade för att säkerställa den mest vattensparande rengöring. Det tar mindre än 3,7 liter vatten för att tvätta en full storlek bil. Minimal vattenförbrukning gör avloppsvatten rengör möjlig. Optima EST1 köras på el ensam, vilket också gör den emissionsprocessen.
Effektiv och snabb rengöring
Användarkonfigurerade fuktighetsreglerventil. För biltvätt kan Optima Steamer tvätta exteriör och ren, desinficera och deodorize interiören.
flexibel användning
Använda Optima Steamer i företag som kräver färre eller inga behörigheter tack vare sin miljövänlighet. Den automatiska vattenpåfyllning funktionen inte längre kräver att du manuellt fylla med vatten när en kontinuerlig vattenkälla finns på din plats.
Allt-i-ett rengöringsmaskin
Optima Steamer kan vara en professionell yttre biltvätt maskin, en utmärkt invändig rengöring maskin.
tilltalande design
Optima Steamer stabil ram är lämplig för alla typer av användare.