Tjänster

Miljöteknik idag för en grönare framtid!

Steam Sweden  positionerar sig själv som nästa generations bilvård, sanering och desinfektionsjänst. Vår målsättning är att erbjuda våra kunder en professionell, tidsbesparande tjänst som samtidigt bidrar till att bevara vatten och skydda miljön.

Allt detta för att förenkla din vardag och förverkliga vår vision om ett hållbart samhälle.

Ny teknologi som förstärker och skyddar vår miljö är i spetsen för samhällsutvecklingen. Genom att nyttja kraften i avancerad polymerteknologi kan vi leverera avancerade produkter som också är biologiskt nedbrytbara och miljövänliga. Vår bilvårdstjänst hjälper våra kunder att göra “sin” del för en grönare framtid utan att behöva kompromissa med kvalitet och värde.

I dagens värld av högt tempo, har bekvämlighet och tidsbesparande blivit högt varderade varor. Steam Sweden kan ge en oöverträffbar bekvämlighet genom att erbjuda våra stjänster på plats hos våra kunder som därmed sparar tid, ansträngning och pengar i processen.

Hörnstenarna för vårt företag är, miljömedvetenhet, kvalitet och oslagbar kundservice. Vi har integrerat de senaste miljö-tekniker till vårt unika biltvättssystem. Läs mer om hur vattenfria biltvättsmetoder fungerar……